Laserterapi og slidgigt

Hos SUSSER tilbyder vi laserterapi med gigalaser som behandling. Laserterapi kan være et godt supplement til en række fysioterapeutiske og kiropraktiske behandlinger. Med laserterapi kan vi hjælpe kroppens celler med at gøre det, de er programmeret til at gøre – nemlig heling – bare langt hurtigere end normalt. Og vi har mange års erfaring med laserterapi med blandt andet gigalaser, hvoraf vi er en af de tre, der er at finde på Fyn.

Klinikken ligger i Ullerslev tæt på Nyborg. Har du brug for at få afhjulpet dine smerter, er du velkommen til at lægge vejen forbi vores klinik. Her er du altid i trygge hænder.

Hvordan virker laserterapi?

Laserterapi er koncentreret energi, der bruges til naturlig heling. Her trænger laserlyset dybt ind i hudens væv og helt ind i den enkelte celle. Her udnytter cellen lysets energi til at sætte gang i de naturlige reparationsmekanismer i kroppen. Laserterapi har den egenskab, at det er med til at accelerere alle faserne i kroppens egne helingsprocesser. Helt uden kendte bivirkninger og uden at gøre ondt.

Med laserterapi sker der det, at den frigivne energi er med til at øge både blodcirkulation samt trække væske, næringsstoffer og ilt til det beskadigede område på kroppen. Derved skabes der det mest optimale helbredende miljø, hvor det påvirkede område derefter kan vende tilbage til normaltilstand.

Behandling med laserterapi

I vores klinik i Ullerslev tilbyder vi laserterapi med gigalaser. En gigalaser er en terapeutisk laser, der går ind og arbejder med cirkulationen i hudens overflade, hvorved inflammationer og bakterier i området hæmmes. En gigalaser er særligt velegnet til større områder af kroppen såsom ryg, nakke og hofter, men kan bruges som behandling til stimulering af hele kroppen og som effektiv smertelindring på store som små områder.

Hos SUSSER tilbyder vi laserterapi til en bred vifte af forskellige gener i dagligdagen, hvor vi ved brug af gigalaser kan hjælpe til at fremme kroppens naturlige helingsproces.

Laserterapi kan blandt hjælpe på:

● Fibersprængninger

● Forstuvninger, hævelse, ødemer

● Muskelskader

● Slidgigt og leddegigt

● Fertilitet

● Venøse bensår, brandsår, diabetiske fodsår og andre former for sår

Når man går i gang med behandling med laserterapi, vil der være tale om to behandlinger i ugen de første to uger. Derefter vil der foretages behandling en gang om ugen i alt fra ca. otte til 10 behandlinger i alt. Herefter kan du vælge, om behandlingen skal vedligeholdes i passende intervaller. Antallet af behandlinger med laserterapi afhænger naturligvis af skadens omfang. Eksempelvis kan nogle akutte tilfælde behandles med en til seks behandlinger, mens tilfælde af mere kronisk karakter kan have brug for 10-15 behandlinger.

Laserterapi hos SUSSER

Hos SUSSER bliver du mødt af et fagprofessionelt team, der vægter din tryghed højt. Hos os kan du altid føle dig veltilpas og i trygge hænder. Her er der tid til en god dialog om dine behov for laserterapi, så vi sikrer den bedst mulige behandling til dig. Vores klinik er godkendt som grøn klinik, hvilket er din garanti for en så bæredygtig behandling som muligt.

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med laserterapi. Ring på 40 20 79 03, eller skriv til susserdyrhave@gmail.com. ‘

Find os på Facebook her

Slidgigt

Hvis du døjer med slidgigt eller andre gigtsygdomme, kan du med fordel overveje at blive behandlet med laserterapi. Laserterapi kan nemlig være med til at lindre smerter, samt forebygge eventuel forværring af symptomer. På vores klinik i Ullerslev ved Nyborg tilbyder vi laserterapi til behandling af blandt andet slidgigt, hvor vi hjælper dig til en bedre hverdag uden for mange gener og uden smerter.

Hos SUSSER har vi mange års erfaring med laserbehandling og tilbyder blandt andet behandling af slidgigt med gigalaser. Her bliver du mødt af et dygtigt og kompetent team i trygge og rolige rammer, så du kan føle dig i trygge hænder hele behandlingen.

Laserbehandling til slidgigt

Der findes mange forskellige former for gigtsygdomme, hvoraf slidgigt og leddegigt er nogle af de hyppigste. Symptomerne er varierende, hvorfor nogle oplever milde symptomer, mens andre påvirkes meget af gigten i deres hverdag.

Gigtpatienter kan have stor glæde af laserbehandling. Laserterapi kan nemlig tage meget af hævelsen i hænder, knæ, håndled, ankel i forbindelse med blandt andet slidgigt og leddegigt. Herigennem er det muligt at lindre smerterne og minimere generne i dagligdagen i, hvilket giver dig en øget livskvalitet.

Ved laserbehandling reduceres inflammationen og forbedre blodcirkulationen i kroppen. Efter behandling med laserterapi oplever nogle, at de kan gå ned i brugen af smertestillende medicin, mens andre helt slipper af med medicinen.

Hvordan behandles slidgigt med laserterapi?

Ved laserlys har evnen til at trænge dybt ind i huden og påvirke kroppens væv helt ned på celleniveau. Derved udnyttes den frigivne energi fra laserlyset til at fremme kroppens naturlige reparationsmekanismer og speede helingsprocessen i kroppen op ved at øge cellernes stofskifte og kroppens egen produktion af energi.

Det betyder helt kort, at du med laserterapi kan opnå en effektiv smertelindring og en hurtigere heling af de berørte områder i forbindelse med eksempelvis slidgigt. Hvor mange behandlinger, du har behov for, afhænger meget af niveauet af smerter og gener forbundet med din slidgigt eller anden gigtsygdom. Det er derfor utrolig individuelt fra patient til patient. Som udgangspunkt kan milde og nogle akutte tilfælde

behandles med en til seks behandlinger, hvorimod mere kroniske tilfælde og mere omfangsrige gener forbundet med slidgigt kræver mellem 10 og 15 behandlinger.

Lad os hjælpe med laserbehandling til slidgigt

Lader du os hjælpe dig med laserterapi i forbindelse med behandling af slidgigt, leddegigt eller anden gigtsygdom, er du garanteret en tryg og kvalitetssikker behandling, hvor du og dine behov er i fokus. I vores grønne og bæredygtige klinik anvender vi udelukkende den bedste laserteknologi, ligesom vi også kun bruger cremer uden parfume og parabener til gavn for din huds sundhed og vores miljø.

Du er altid velkommen til at kontakte os for nærmere info om, hvordan vi kan hjælpe dig til en bedre hverdag med slidgigt.

Kontakt os her

Fakta om Laserterapi:

​​Laserterapi er koncentreret energi til den naturlige heling, hvor laserlys trænger dybt ind i vævet, helt ind i den enkelte celle. Cellen udnytter energien fra laserlyset og sætter gang i alle kroppens naturlige reperationsmekanismer. Dermed forstærkes helingsprocessen og immunforsvaret styrkes. Laserterapi understøtter således kroppens egne naturlige funktioner og hjælper dem til at ske langt hurtigere.

Laserterapi kan også anvendes på børn, og giver ligeså gode resultater, som ved voksne.

Hvad sker der ved en laserbehandling:

Laserbehandlig er smertefri. Den frigivne energi øger blodcirkulationen, trækker væske, ilt og næringsstoffer til det beskadigede område. Dette skaber et optimalt helbredende miljø, der reducerer betændelse, hævelse, muskelkramper, stivhed og smerte. Det skadede område vender tilbage til normaltilstand, så funktionen i det behandlede område genoprettes, og smerten mindskes.
Børn kan også have gavn af laserterapi ved bl.a. akutte skader eller muskelspændinger.