Hydrosana Bioelektrolyse Detox Fodbad

Toksiner der ophobes i kroppen, kan bevirke at vores kroppe fungerer mindre end optimalt, hvilket kan forårsage et svagere immunforsvar samt en andre ubehagelige symptomer. Bioelektrolyse fodbadet hjælper dig med at få udrenset og afgiftet kroppen.

Grunden til fodspasystemer er så effektive, er fordi dine fødder indeholder flere end 60 akupunktur-punkter samt 7000 nerveender. Som resultat af dette vil det blod, der strømmer til dine fodsåler, tjene til at komme af med toksiner gennem disse nerveender og akupunktur-punkter. Hydrosana Bioelektrolyse fodbad kan bruges i 30 minutter hver anden dag. Dette får din krop i balance, og harmoniserer den ved at signaler op gennem lymfekirtlerne for at stimulere afgiftningsprocessen.

​Hydrosana Bioelektrolyse fodbadet bruger elektrolyse til at fremme krops afgiftningsproces for at opnå en sundere tilstand. Denne afgiftning er baseret på stimulationen af de forskellige væv, organer og systemer i kroppen, så de kan udføre deres naturlige afgiftningsprocesser bedre. En spole er indsat i fodbadet for at skabe de elektromagnetiske felter, hvilket ioniserer vandet. Resultatet af denne elektrolyse og udviklingen af et elektromagnetisk felt vil trække forurening og andre tungmetaller ud i fodbadet.

​Som behandlinger fortsætter, vil du bemærke et orange/gult farveskær i vandet i fodbadet måske med noget bundfald i vandet. Tilsynekomsten af farver, bobler og ændringerne i spændingen på vandets overflade samt ændringen i pH, indikerer at spaen fungerer korrekt; den elektriske strøm i vandet udvikles af elektroderne i spolen.

​Afgiftningsprocessen fra det øjeblik, du placerer dine fødder i Hydrosana fodbadet og tænder for den. Det anbefales, at du bruger Hydrosana Bioelektrolyse fodbadet 2 eller 3 gange om ugen, og du vil mærke forskellen efter blot et par behandlinger. Opløsningens farve vil blive lysere efterhånden som du fortsætter behandlingerne; dette er fordi, afgiftningsprocessen er startet, og du har færre toksiner ophobet i din krop, men husk venligst at du bør gennemgå behandlingen regelmæssigt for at bevare resultaterne. Det anbefales også, at du drikker omkring 500 ml vand under og efter din behandling for at hjælpe med at rehydrere din krop.

Pris:

Behandling 200 kr.

Ved udeblivelse 160 kr.


Dine fødder indeholder flere end 60 akupunktur-punkter samt 7000 nerveender. Som resultat af dette vil det blod,

der strømmer til dine fodsåler, tjene til at komme af med toksiner gennem disse nerveender og akupunktur-punkter.​