Kunderne udtaler

DETOX

Lars
Tilføjet d. 12-10-2018

Jeg har prøvet jeres Detox Fodbad og før behandlingen havde jeg både tunge og muskelspændte ben. Nu har jeg har fået to behandlinger og oplever den samme tunghed meget sjældent.

LASERTERAPI

Grethe
Tilføjet d. 09-08-2019

Kære Susser

Sidste sommer slog jeg min hæl ganske alvorligt. Lægerne sagde, jeg skulle give tid, da skader på akillessenen tager lang tid at heles.
I al den tid har jeg haft ondt og har ikke kunnet have almindeligt fodtøj på eller gå ture, som jeg plejer. Det hjalp med blokader og ultralyd, men kun en overgang, og jeg kunne stadig ikke gå længere ture.
Så hørte jeg fra venner om Susser. Efter fem laser behandlinger kunne jeg igen gå, og på ferie i juli måned havde jeg ingen problemer med at gå 6 – 8 km om dagen.
Tak til Susser for at have reddet min ferie.

Mange hilsner og god sommer
Grethe Dyekjær

Torben
Tilføjet d. 09-04-2019

Hej Susser.

Jeg vil bare lige give dig en lille update, på mit helbred efter jeg har været igennem første laserbehandling i din klinik.

Inden jeg kom til dig, var jeg plaget af voldsomme smerter i lænd/ryg og kunne stort set ikke komme op at stå fra siddende stilling. Selv det bare at gå var en stor udfordring.

Nu, efter første behandling, kan jeg gå uden de store smerter og kan ved egen hjælp komme fra siddende til oprejst stilling. Jeg ser meget frem til de resultater endnu et par behandlinger må kunne give mig.

Tak.

Torben Eriksen.

Marianne
Tilføjet d. 27-02-2018

For en uge siden kom jeg til Susser med frygtelige smerter i mine ribben, grundet jeg har haft lungebetændelse, har jeg hostet så meget at jeg har trykket nogle ribben…

Jeg har fået 5 behandlinger laser og har få smerter…..

Fra første behandling og til nu vil jeg sige at fra en skala fra 1 – 10, hvor den lå på 10 første gang, er den nede på 4 nu…..

Så kære Susser, du har redet min ferie, troede virkelig ikke at vi ville have været kommet afsted……

Du får mine varmeste anbefalinger.

Hilsen Marianne

Henny
Tilføjet d. 03-02-2018

Piskesmæld er usynlig. Skaderne er muligvis stabile, men smerterne efter uheldet er kun voksende, og for mig var det umuligt at medvirke i almindelig smidigheds træning og lignende, dermed blev skaderne mere synlige i form af bla stivhed i hele kroppen.

Jeg hørte om Susser ca 10 år efter min skade, der havde jeg været igennem de tilbud og muligheder som var mulige. Det var absolut ikke nemt for mig at fungere.

Jeg var rædselsslagen, da jeg tog til behandlingen første gang, da jeg nærmest ikke tålte berøring. Den følelse har aldrig ramt mig igen.

Første gang Susser gav mig kranie sekral, var den største oplevelse og befrielse i min krop. De efterfølgende gange var der også en tydelig bedring. Derefter blev det muligt med smidighedstræning.

Siden har jeg været hos Susser jævnligt, da skaden er permanent. Det er blevet min forkælelse i livet.

Det utrolige er, at min krop reagerer forskelligt hver gang, og altid med en friheds følelse efter behandlingen.

Havde det været nu, at jeg kom til skade, så ville jeg vælge kranie sekral men også laser. Laseren har jeg fået på en fod, hvor en sene var blevet forstrukket. Kan kun anbefales.

TAK SUSSER fra Henny

Jes
Tilføjet d. 15-12-2017

I foråret 2016 fik jeg en Helvedsild på venstre side af ryggen, med smerter og udslet om foran. Jeg fik akupunktur, og det hjalp som vanligt godt. Men efter et par måneder kom nogle af smerterne igen, som en dyb smerte i venstre side af ryggen. Nålene hjalp kun kortvarigt. Da jeg kender Susser og fra anden side ved at laser kan være effektivt, bestilte jeg tid hos hende. Jeg fik 6 behandlinger og mine smerter er væk og har ikke været der siden.

Marianne
Tilføjet d. 31-10-2017

Først vil jeg gerne sige tak for din søde måde at være på. Jeg har altid følt mig godt tilpas hos dig.

Jeg er scolioceopereret for 8 år siden. Og før det er jeg blevet opereret 2 gange i ryggen, så jeg er stiv i det. Este af ryggen. Som følge deraf har jeg fået mange smerter i ryg, skulder, nakke, hofte og ben.

Jeg går regelmæssigt til fysioterapeut og vidste derfra at Lazer virker rigtig godt på mig. Da jeg læste at du havde den store Lazer skulle det jo så afprøves. Og det har jeg bestemt ikke fortrudt.

Jeg er kommet i din klinik 13 gange indtil nu. Og jeg kan tydelig mærke forskel fra første gang jeg var hos dig. Jeg har ikke så mange nervesmerter i mine ben mere, og smerterne i ryggen er også aftaget. Især der hvor jeg har en skrue der er på vej ud.

Det er bestemt ikke min plan at stoppe mine behandlinger, da jeg ved at det er med til at holde smerterne nede.

Så alt i alt kan jeg kun varmt anbefale denne form for behandling til alle som lider af kroniske smerter.

Med kærlig hilsen

Marianne

FODPLEJE

Peer Kenneth Jensen 
12 januar 2016

Susser er en dejlig person rigtig dygtig og professionel jeg kommer hver måned med glæde får ordnet mine fødder og går derfra endnu gladere tak for gode fusser Susser

Ilselil Jensen
12 Januar 2016

Med sukkersyge er det vigtigt at være obs på sine fødder. Jeg er tryg ved at mine fødder er i kompetente hænder hos Susser.